BTW:
excl.incl.

U heeft momenteel geen producten in uw winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Recycling

Wij staan voor de optimale prestaties van uw apparaat of voertuig. Gelukkig is het niet nodig elke keer bij verminderde werking bijvoorbeeld een nieuwe laptop of auto aan te schaffen. Een powerboost door middel van een set nieuwe batterijen in speelgoed of een nieuwe accu voor uw boormachine biedt uitkomst.

Wij verkopen accu’s en batterijen onder andere om het gebruik van apparaten en voertuigen zo lang mogelijk op een fijne manier mogelijk te maken. Gelukkig voorkomen we daarmee met z’n allen dat apparaten zomaar worden afgedankt.

Niet alleen omdat wij moeten voldoen aan de wet, maar vooral ook vanuit het oogpunt “zorg voor het milieu” maken wij ons hard voor de recycling van de accu’s en batterijen die wij op de markt brengen. Wij zijn een inleverpunt.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Als inleverpunt zijn wij de plek om lege of kapotte batterijen en accu’s in te leveren. Zodra onze tonnen vol zitten haalt stichting Bebat deze bij ons op.

Samen met u zorgen we ervoor dat schadelijke stoffen niet in het milieu terecht komen én dat van uw afval nieuwe grondstoffen worden gewonnen.

Bij het landelijke sorteercentrum wordt vervolgens alles gesorteerd per chemische familie. De geselecteerde recyclebedrijven door heel Europa gaan vervolgens aan de slag. Zo worden metalen gesmolten, wordt er plastic gewonnen en worden lood en nikkel hergebruikt in nieuwe accu’s.

Een nieuwe loodaccu of NiCd-accu wordt dus o.a. gemaakt van respectievelijk gerecycled lood en cadmium. Maar ook uw bril, kaasschaaf of bijvoorbeeld een driewieler kunnen worden gemaakt met gerecyclede accu’s en batterijen.

Lever in en WIN!

Heeft u minimaal 6 lege batterijen?
Lever deze in, in een zakje met daarop uw naam, adres, en telefoonnummer.

Zodra uw zakje terechtkomt in het landelijke sorteercentrum doet het die maand mee voor de trekking van de tombola.
Het prijzenpakket wordt zesmaandelijks gewijzigd. Van juli tot en met december speelt u mee voor een Bongo 'dagje uit'.

Winnaars worden persoonlijk gecontacteerd, en de prijs wordt thuis bezorgd.

Bekijk hier de prijswinnaars van afgelopen maand.

Recycling voor zakelijke klanten

Wij bieden een omruilservice voor onze zakelijke klanten.
Bij aanschaf van loodaccu’s zorgen wij dat bij de bezorging van uw nieuwe accu, de oude wordt ingenomen.
Blijft u daar niet mee zitten.

  Loading...